Samenwerking Stryker, Tyruz & Forta4u 

Begin 2016 hebben Forta4u en Stryker de handen in een geslagen met als doel: werkplekken creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Er hebben verschillende gesprekken plaatsgevonden betreffende de inrichting van de participatiewet binnen Stryker, waarin Stryker sterk de motivatie en intentie laat zien met Forta4u samen te willen werken.

Stryker is een van ’s wereld meest toonaangevende medische technologiebedrijven met de toewijding om zorgprofessionals in de gezondheidszorg te helpen met het efficiënter kunnen uitvoeren van hun werk en het verbeteren van de patiëntenzorg.

 

Begin september heeft Karlo de cursus ‘luchtvrachtveiligheid’ foutloos behaald. Daarna is hij op de afdeling Postponement gestart. Op deze afdeling heeft Karlo alle interne cursussen afgerond die voldoen aan de norm van ISO 13485.

 

Als Forta4u voelen wij ons zeer welkom binnen de grote Stryker familie. Wij vinden het prettig dat er ruimte is voor Karlo om zich te kunnen ontplooien en dat er een thuisgevoel gecreëerd wordt op de afdeling. Dit is van onmisbare waarde voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 

Na twee maanden zich ingezet te hebben op de afdeling ‘labeling’ heeft Karlo zijn detacheringscontract dan ook meer dan verdiend. Hij is onderdeel geworden van het team!

 

In de toekomst hopen wij in samenwerking met Stryker meerdere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden om in deze moderne en gezellige omgeving te werken.

 

Tijd om Karlo zijn overeenkomst te vieren. Eet smakelijk heren!