AANGENAAM KENNIS TE MAKEN… 

Mijn naam is Ralf Bouten, 23 jaar oud. In 2018 ben ik als Ergotherapeut afgestudeerd aan de hogeschool Zuyd in Heerlen. Omgeving- en oplossingsgericht werken zijn de pijlers waarop mijn studie zich richtte. Mijn expertise ligt met name op het coachen van kandidaten met psychosomatische klachten. Ik richt zo adequaat mogelijk de (werk)omgeving op de capaciteiten van de desbetreffende kandidaat in. In mijn studietijd heb ik op kamers gewoond in Heerlen en Tilburg en mijn afstudeerproject in Bangalore (India) gedaan. Sinds afgelopen jaar woon ik met mijn vriendin samen in Venlo.

Mijn roots liggen in het kleine nabijgelegen Lomm. Hier ben ik nog steeds te vinden. Vrienden, familie en het verenigingsleven in Lomm staan bij mij hoog in het vaandel. Ik voetbal in de kelderklasse van de KNVB, ik speel klarinet en saxofoon bij de plaatselijke harmonie en in de zomer kun je me ergens in de bossen van Noord-Limburg voor het jaarlijkse kamp van de jeugdvereniging vinden.

Ik zit niet graag stil vandaar dat ik per februari 2018 gekozen heb voor het vak jobcoach bij Forta4u in Venlo.

 

Werken als jobcoach sluit naadloos aan bij mijn eigenschappen. Structuur bieden, motiveren, mensen verbinden, flexibel zijn en bovenal samenwerken aan een gemeenschappelijk doel: het realiseren van een duurzame plaatsing bij een werkgever.

 

Zie mij als de goede vriend die er voor je is in mooie en moeilijke tijden. Voel je vrij om mij te Whatsappen of te bellen, ik handel snel op jouw acute probleem. Ik coach jou zodat je bepaalde stappen durft te nemen en weloverwogen keuzes maakt. Ik behoed je ook om binnen bepaalde grenzen te blijven. Ik vat je bij de kraag als je onze afspraken niet nakomt, want daar heb ik een hekel aan. Ik kan de spiegel zijn die je niet graag voor je ziet, maar daar heb ik in de ochtend ook last van. Ik ga voor het maximale, niet voor half werk. Ik ben betrouwbaar en duidelijk, jouw weg wordt gevolgd. Én juist samen jouw weg bewandelen geeft mij elke dag opnieuw energie.