AANGENAAM KENNIS TE MAKEN… 

Alles wat je aandacht geeft groeit is mijn motto want dit heb ik zelf als kind, dat niet goed mee kwam op school, ervaren. Dit is dan ook de reden waarom ik uiteindelijk voor het vak Jobcoach heb gekozen. Mijn naam is Natalie Hofstede, ik ben 23 jaar oud en ik woon weer in Venlo. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en familie met lekker eten en een wijntje (af en toe meerdere wijntjes). Sinds kort probeer ik ook de discipline te vinden om iedere week afgemat te worden tijdens de boks les, erg leuk!

Na een lastige start op de basisschool, maar met de juiste aandacht van anderen en het geloof in mezelf ben ik beland op Fontys hogescholen in Tilburg. Hier volgde ik de studie Human Resource Management. In het tweede jaar bleek al snel dat ik een grote interesse had in de doelgroep met een afstand tot de arbeidsmarkt en voor hen een plekje te creëren op de arbeidsmarkt. Iedereen verdient gelijke kansen, waarbij aandacht een grote rol speelt. Wanneer er aandacht en tijd voor iemand is, kan degene groeien.

 

Wat maakt mij de coach voor jou?

Ik kom uit een gezin waarbij mijn ouders een eigen bedrijf hebben. Ik ben opgevoed om hard te werken en je aan afspraken te houden. Dit zijn voor mij dan ook erg belangrijke waardes en ik hoop dat je deze waardes met mij deelt. Ik vind niets te gek en open- en eerlijkheid staan hoog bij mij in het vaandel. Ik ben een luisterend oor, maar ik houd ook van doorpakken; wat kunnen we er aan doen en vooral hoe.

 

Ik voel me verantwoordelijk dat zaken goed lopen, ik ben bereikbaar voor jou voor al je vragen en ik zal er alles aan doen zodat jij met veel plezier naar je werk gaat én blijft gaan!