AANGENAAM KENNIS TE MAKEN… 

Ik ben Maureen Drabbels, 24 jaar en sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Leunen. Ik ben opgegroeid in een klein dorpje verder op in de gemeente Venray, genaamd Heide. Hier ben ik groot geworden tussen de appels- en perenbomen van het bedrijf van mijn ouders. Van jongs af aan ben ik een fanatieke sporter. Naast dat ik zelf drie keer in de week korfbal, train ik een jeugdteam en ben ik actief in de jeugdcommissie. Hier haal ik gedurende mijn week veel ontspanning uit. Daarnaast vind ik het leuk om zo nu en dan een avondje samen met mijn vriendinnen door te brengen of op een vrije avond lekker thuis op de bank te zitten.

Nadat ik mijn middelbare school heb afgerond, ben ik de opleiding pedagogiek gaan volgen aan de HAN in Nijmegen, die ik in juni 2018 heb mogen afronden. Ik werk nu sinds begin 2019 bij Forta4u als jobcoach, hier kan ik veel kennis toepassen die ik tijdens mijn studie heb geleerd. Als jobcoach bewandel ik samen met elke kandidaat een eigen route om zo tot een mooie ontwikkeling te komen. Deze weg bewandel ik door een goede vertrouwensband op te bouwen met elkaar. Ik ben degene die meer voor jou betekent dan alleen werk. Want net al bij mij zijn er meerdere leefgebieden, die van invloed zijn op hoe jij je voelt. Soms is het dan nodig om als jobcoach net dat extra stapje te zetten om jou te helpen. Om van daaruit stabiliteit te vinden, door samen in gesprek te blijven, te luisteren naar jouw ideeën om de weg te bewandelen en samen tot een goede route te komen.

 

Ik ben rustig, meegaand en heb veel geduld, maar wanneer ik zie dat jij het nodig hebt zal ik de leiding nemen en sturing geven. Ik ben degene die voor je klaar staat, waar jij je verhaal kunt vertellen en met wie je vooral samen stappen mag zetten. Als jobcoach vind ik het ook belangrijk om er voor de werkgever te zijn en in gezamenlijk overleg tot doelen te komen en hier samen aan te werken.

 

Ik ben iemand die graag alles goed wil doen, maar weet ook dat dit niet altijd kan. Net als bij ieder ander, loopt niet altijd alles zoals gepland. Maar samen gaan we bouwen aan een mooie toekomst, waarbij je iedere dag weer met een glimlach op mag staan.