AANGENAAM KENNIS TE MAKEN… 

Mijn naam is Imo Selen, 27 jaar oud en woon sinds drie jaar in Venlo, waarvan nu alweer een dik half jaar met mijn vriendin. Ik ben opgegroeid in het pittoreske Tegelen en hier heb ik tot mijn 24ste gewoond. Ik voetbal al vanaf mijn zesde bij Sportclub Irene in Tegelen en momenteel speel ik in het eerste elftal. Sport is al heel lang een passie van mij. Ik houd van het competitie-element in sport. Het samen behalen van bepaalde doelen vind ik heel erg tof. Dit laatste komt gelukkig in mijn huidige functie ook terug! Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vriendin, familie en vrienden leuke dingen te doen.

Ik heb Sport- en Bewegingseducatie gestudeerd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na deze opleiding ben ik aan de slag gegaan bij het asielzoekerscentrum in Echt als Activeringsinstructeur. Hier heb ik voor de bewoners van het AZC verschillende sportactiviteiten en evenementen georganiseerd. Daarnaast begeleidde ik de bewoners richting vrijwilligerswerk. Dit laatste stukje beviel me erg goed. Hierdoor ben ik in december 2016 begonnen als Jobcoach bij Forta4u. Het begeleiden van de kandidaten, het samenwerken op de werkvloer en het samen behalen van bepaalde doelen vind ik erg leuk om te doen! Uiteindelijk ben ik binnen Forta4u doorgegroeid richting een leidinggevende functie en vanaf januari 2018 ben ik Vestigingsmanager van Forta4u in Venlo en Nijmegen.

 

Zoals ik hierboven al een beetje aangaf krijg ik er veel energie van om samen met mijn team optimistische doelen te stellen en er hard/efficiënt voor te werken deze doelen uiteindelijk te bereiken! Ik vind het hierbij belangrijk om te luisteren naar de ideeën en meningen van de Jobcoaches omdat zij uiteindelijk degene zijn die onze kandidaten daadwerkelijk op de werkvloer coachen en begeleiden. Net zoals de Jobcoaches onze kandidaten vertrouwen geven, probeer ik dat ook bij de Jobcoaches te doen. Vertrouwen is voor mij de basis om samen te werken. Hierdoor wordt er een veilige omgeving gecreëerd waarbij iedereen open en eerlijk durft te zijn.

 

Gelukkig staat bij Forta4u werkplezier ook voorop! We hopen dat iedereen die hier werkt met veel plezier naar zijn/haar werk komt, zodat we elke dag onze kandidaten zo optimaal mogelijk kunnen begeleiden. Omdat er wekelijks hard gewerkt wordt, vinden we het ook belangrijk om af en toe te ontspannen aan het einde van een werkweek. We plannen regelmatig een vrijdagmiddag borrel of uitje met het werk. Gezelligheid en informele momenten zijn net zo belangrijk! Daarnaast organiseren we ook kandidatenactiviteiten, waarbij we alle kandidaten die we begeleiden uitnodigen om deel te nemen aan een borrel/activiteit met als doel om ook de sociale kring van onze kandidaten te vergroten!

 

Uiteindelijk zorgt dit er voor dat we met z’n allen, werknemers én kandidaten, één hecht team zijn!