Forta4u Magazine 

Met trots presenteren wij het eerste Forta4U Magazine! In samenwerking met onze partners en onze cliënten hebben wij nu het eerste magazine van forta4u uitgebracht voor jou.

MEER RECENTE BLOG BERICHTEN 

22 augustus 2019

Forta4U opent derde vestiging in Nijmegen!

Begin mei opende Forta4u een nieuwe vestiging in Nijmegen. Met deze vestiging heeft Forta4u inmiddels drie vestigingen: Venlo, Amsterdam en Nijmegen.

We zijn al langer actief in de regio Nijmegen, maar voorheen hebben we dit altijd vanuit onze vestiging in Venlo aangestuurd. Eind 2018 hebben de we beslissing genomen om ons meer te gaan focussen op Nijmegen en ook hier kandidaten een passende werkplek aan te bieden. Omdat we in het afgelopen half jaar gegroeid zijn, hebben we in mei 2019 een vestiging kunnen openen in Nijmegen.

Yvette Reintjes heeft vanuit Venlo de overstap gemaakt naar de vestiging in Nijmegen om deze hier nog verder uit te gaan breiden. Yvette is, naast Jobcoach, ook aanspreekpunt voor onze externe partijen, samenwerkingspartners, leveranciers en werkgevers. Vanaf begin juni heeft Yvette hierbij ondersteuning gekregen van Sjiva Jochijms. Sjiva begeleidt daarnaast kandidaten die ondersteuning nodig hebben bij het re-integreren naar een betaalde baan of kandidaten die al een contract hebben verdiend en dus werkzaam zijn!

Omdat we merken dat steeds meer werkgevers open staan voor onze doelgroep en er nog voldoende kandidaten zijn die graag een passende werkplek willen hebben, hebben we een nieuwe jobcoach vacature uitgezet! Binnenkort gaan we dus een derde Jobcoach aannemen, hierdoor hopen we te blijven groeien.

Heb jij of ken jij iemand met een Wajong status, of iemand die geregistreerd staat in het doelgroepregister en zou je graag ondersteuning willen krijgen bij het vinden van een passende werkplek, neem dan contact op met Yvette Reintjes, yvette@forta4u.nl of Sjiva Jochijms, sjiva@forta4u.nl.
Ook werkgevers die onze kandidaten graag een kans willen bieden kunnen contact opnemen met Yvette of Sjiva! Wij zijn altijd op zoek naar leuke werkgevers welke nieuwe gemotiveerde werknemers kunnen gebruiken! Forta4u zorgt ervoor dat de kandidaten de juiste begeleiding krijgen en alles in goede banen wordt geleid voor zowel de werkgever als de werknemer.

Tot snel! Lees meer »

11 oktober 2018

Forta4u is visiting Nijmegen. Nijmegenaren zijn eindelijk aan de beurt om in contact te komen met Forta4u.

Na een aantal weken actief in Nijmegen werkzaam te zijn, mogen wij trots zeggen dat wij nu ook in Nijmegen verschillende cliënten en werkgevers begeleiden en ondersteuning bieden in het arbeidsproces Lees meer »

05 juli 2018

Column Jobcoach Frank

Onze jobcoach Frank heeft een column geschreven over jobcoaching!
Lees meer »