Even Voorstellen... 

Team Amsterdam

 

Wellicht kent u Forta4u vooral van omgeving Venlo en omstreken, maar vergeet niet er zit ook een super energiek en gezellig team in Amsterdam! Wij zouden u graag iets vertellen over dit sportieve team en onze werkzaamheden.

 

Met vier jobcoaches, Lieke, Liselle, Stan en Josine, zijn wij in vergelijking met het team in Venlo een stuk kleiner, maar daarom niet minder fanatiek. Wij zijn werkzaam binnen Groot Amsterdam en maken af een toe een uitstapje naar Utrecht. Er is een nauwe samenwerking met het UWV Amsterdam en diverse omliggende gemeentes en op dit moment zijn we druk bezig ons netwerk te vergroten.

 

Bij Amsterdam denkt u misschien al snel aan de Amsterdamse grachten, de duizenden fietsen, de festivals en feestjes, de drukte in de binnenstad met zijn vele toeristen en niet te vergeten de drukte op de Ring van de A10. Dit alles is zeer kenmerkend voor Amsterdam, ons werkgebied. Dagelijks begeven wij ons in dit geweld om onze kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden richting de arbeidsmarkt en proberen wij ze structuur te bieden in deze chaos.

 

Nu vraagt u zich wellicht af hoe wij het voor elkaar krijgen om op tijd op onze afspraken te komen in deze drukte. Natuurlijk hebben wij de beschikking over auto’s, maar laten we eerlijk zijn parkeren in het centrum van Amsterdam, langs de gracht is niet iets wat je voor je lol doet. Daarom springen wij voor een afspraak in de binnenstad liever op de scooter of misschien zelfs op de fiets. Op deze manier proberen wij het goede voorbeeld te geven aan onze kandidaten en willen wij ze laten zien dat niets onmogelijk is en er altijd een oplossing te vinden is.

 

Om nog even terug te komen op het lijstje met de typisch Amsterdamse zaken, er is altijd wel een feestje of festival in deze stad, met name in de zomer. Vorig jaar zijn wij in Amsterdam begonnen met het Festival Project en ook dit jaar zullen wij dit project weer gaan starten. Op dit moment zitten onze jobcoaches volop in de voorbereidingen hiervan, want het festival seizoen zit er weer aan te komen! In dit project gaan wij met meerdere kandidaten verschillende festivals opbouwen en afbreken. Lijkt het je leuk om hieraan bij te dragen? Heb jij een uitkering? (Wajong/WW/Doelgroepenregister) en houd je van aanpakken? Laat het ons weten! Meld je aan bij info@forta4u.nl zodat we samen kunnen gaan bouwen aan jouw toekomst. Hopelijk zien we je snel!!