Deze week willen wij graag één van onze werkgevers onder de aandacht brengen.  

Vandaag in de schijnwerpers: Brauer Groen

 

Brauer Groen is een onderdeel van de Brauer Groep. De Brauer Groep bestaat uit vier bedrijven: Brauer Grondverzet en Transport, Brauer Infra, Brauer Groen en Brauer Facilitair.

Brauer is een familiebedrijf en staat voor hun relaties. Wederzijds vertrouwen tussen het bedrijf en hun relaties staat centraal.

 

Brauer Groen vindt het belangrijk om met een sociaal zakelijk karakter en op een milieuvriendelijke en duurzame manier te ondernemen waarbij gezondheid, continuïteit en veiligheid voorop staat.

Momenteel werken wij al bijna 4 jaar samen met Brauer Groen en heeft zelfs één van onze jongeren een vast contract bij Brauer Groen.

 

Ramon Deenen, eigenaar Brauer Groen, vindt het belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. De sfeer binnen Brauer Groen is prettig waardoor onze jongeren zich er snel thuis voelen. Er is ruimte voor een grapje maar er wordt samen ook hard gewerkt om een zo mooi mogelijk resultaat neer te zetten.

 

Iedereen die er, vanuit Forta4u, start begint onderaan de ladder en werkzaamheden worden opgebouwd. Groeien in je werk en functie heb je binnen Brauer Groen zelf in de hand. Tom, één van onze jongens, is op 15 januari 2015 gestart bij Brauer Groen. Hij is hier op het gebied van werk enorm gegroeid en heeft zelfs een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast krijgt Tom vanuit Brauer Groen de mogelijkheid om zich te gaan scholen tot hovenier niveau 3.

 

Naast Tom zijn ook Dave en Pieter aan het werk bij Brauer Groen. Dave is net door zijn proefperiode heen en is momenteel een aantal maanden bezig bij Brauer Groen, ook dit gaat hartstikke goed. Pieter is de ondersteunde kracht op de Administratie en is hier onmisbaar.

 

Als Forta4u zijn wij erg blij met een werkgever als Brauer Groen. Brauer Groen biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om zich weer te ontwikkelen op het gebied van werk. Wij hopen de komende jaren nog een fijne samenwerking te kunnen hebben en zijn hartstikke trots op Dave, Tom en Pieter.