AANGENAAM KENNIS TE MAKEN… 

Mijn naam is Bart Jacobs. Samen met mijn vriendin en onze twee kinderen woon ik met veel plezier in Venlo. Hier woon ik sinds 2005. Ik hou ervan om leuke dingen te doen met mijn gezin, familie en vrienden. Een van die dingen is samen met mijn vrienden naar VVV gaan. Ik heb al jaren een seizoenkaart. Ik ben dan ook tweewekelijks te vinden in het VVV stadion. Voor de rest probeer ik regelmatig te sporten.

Mijn werkverleden bestaat uit zorg, coachen en het helpen van anderen. Ik heb 16 jaar ervaring opgebouwd binnen het werkveld Zorg & Welzijn. Ik heb jaren met verschillende doelgroepen, ziektebeelden en methodieken gewerkt. Een van die methodieken is gericht op bewustwording van attitude en gedrag. Deze methodiek pas ik toe tijdens het coachen.

 

Daarnaast ben ik een aantal jaren ploegleider geweest van de Equipe Mont Ventoux. Mijn taak was het trainen en coachen van de ploeg jongeren en hun buddy’s. Om tot deze succeservaring te komen moest ik, samen met de buddy’s, omstandigheden creëren waaronder de jongeren optimaal kunnen presteren.

Voordat ik bij Forta4u aan het werk ging ben ik een half jaar mede-eigenaar geweest van een dagbestedingsbedrijf voor LVB+. Centraal stond een snel (af)wisselend aanbod en een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. Na een half jaar merkte ik dat mijn rol binnen mijn eigen bedrijf mij niet gelukkig maakte. Mijn geluk heb ik weer terug gevonden bij Forta4u.

 

Ik heb een zorghart. Dat is ook mijn drijfveer. Iedereen verdient op welke manier dan ook een plek in de samenleving. Als ik daar als coach een onderdeel van mag zijn dan maakt mij dat gelukkig. Ik ben een open, eerlijk en betrouwbaar persoon. Mijn kracht zit hem in het aangaan van een vertrouwensrelatie met een kandidaat. Onvoorwaardelijk! Vanuit die relatie ontstaat er veiligheid en vertrouwen. Dat is de basis om samen verder te komen. De kandidaat zelf is het proces. Ik ben diegene die het coacht en begeleidt.

 

Wat kan de kandidaat zelf en waar heeft hij/zij mij voor nodig? Wanneer het mogelijk is zal ik slechts sturen en begeleiden om zo het maximale uit een kandidaat te halen. Mijn kwaliteiten komen het beste tot uiting als ik mezelf kan uitdagen en prikkelen. Ook vind ik het belangrijk dat ik uitgedaagd en geprikkeld word door mijn collega’s, kandidaten, omgeving en organisatie.

 

Daag me uit en we gaan er samen een succesverhaal van maken!