Wat we doen... 

Forta4u is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van een passende werkplek en daarnaast bieden wij coaching op de werkplek zelf. De coaches van Forta4u werken mee op de werkvloer om zo de optimale begeleiding te kunnen bieden, met als doel baanbehoud en verzelfstandiging.

Heb jij een WIA of Wajong uitkering, of sta jij geregistreert in het Doelgroepenregister en ben je op zoek naar een passende baan? Neem dan contact met ons op.

Het UWV en de Gemeenten schakelen ons in om jou zo goed mogelijk te begeleiden naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Weet jij zelf een te gekke werplek? Laat het ons weten..

Re-integratie trajecten 

SOCIALE ACTIVERING/IRO, WERKFIT MAKEN/NAAR WERK

Heb jij een tijd niet gewerkt of überhaupt nog geen werkervaring? Zijn er nog enkele competenties die je nog moet ontwikkelen voordat je aan het werk gaat?

Wellicht is een re-integratietraject een goed middel om de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen.

De jobcoach helpt jou vaardigheden te ontwikkelen, maakt samen met jou een CV en gaat samen met jou op zoek naar een werkplek die bij jou past!

Jobcoaching  

COACHING OP DE WERKPLEK

Je krijgt een jobcoach toegewezen welke je intensief begeleidt op de werkplek. De jobcoach zal samen met jou opstarten bij de werkgever, je helpen in het contact met de leidinggevende of collega's én werkt met jou mee op de werkplek. Wanneer jij je op je plek voelt en naar tevredenheid functioneert wordt de begeleiding afgebouwd. Het doel is dat jij uiteindelijk zelfstandig kunt functioneren op de werkplek.

Een jobcoach is er voor jou maar ook voor de werkgever.

Forta4u hecht veel waarde aan jouw privacy.

In het kader van de wet Bescherming persoonsgegevens, heeft Forta4u een melding gemaakt bij het College Bescherming Persoonsgegevens onder meldingsnummer: m1572061

05 augustus 2016

Het verhaal van... Leroy Schoones

In het verhaal van.. lees je een kort interview waarin mensen die w ij begeleiden een beeld geven over het bedrijf waar zij werkzaam zijn en ook over de begeleiding van Forta4u. Lees meer »

19 mei 2016

Forta4u zondag 12 juni om 12.30 RTL 7

Zondag 12 juni om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7
De herhaling is te zien op zaterdag 18 juni 2016 om 13.30 uur in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7 Lees meer »

26 oktober 2015

Filmpjes over ons werk..

Forta4u vindt het belangrijk dat mensen die aan de kant staan een kans krijgen.
Kijken naar het talent en niet naar de beperking.
Hoe en waarom we dat doen?
Check de filmpjes! Lees meer »