Vestigingsmanager (40 uur)/standplaats Amsterdam 

Forta4u is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van passend werk en daarnaast bieden wij coaching op de werkplek zelf. De coaches van Forta4u werken mee op de werkvloer met als doel baanbehoud, verzelfstandiging en stijging loonwaarde.

 

Forta4u Amsterdam is een jong bedrijf met veel groeipotentie. De vestigingsmanager zorgt er o.a. voor dat het netwerk van werkgevers wordt uitgebreid v.w.b. participatiekandidaten en doelgroepers. Kwalitatief goede coachingstrajecten zijn de core business. De vestigingsmanager onderhoudt goede contacten met UWV/gemeentes en andere samenwerkingspartners. Uitdagingen en wilskracht moeten ertoe leiden dat team Forta4u Amsterdam sterker kan worden en zich gaat onderscheiden door onze USP’s. De vestigingsmanager is HBO geschoold en heeft een relevant netwerk in en rondom Amsterdam.

Wat biedt Forta4u jou? 

Forta4u biedt een uitdagende en veelzijdige functie bij een dynamische en groeiende organisatie. Een brede managementfunctie waarin ondernemen, sales en medewerkers sleutelwoorden zijn. Verder kent Forta4u een positieve en energieke werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Een uitgebreide omschrijving van taken kan worden aangevraagd.

Reageren 

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de bovenstaande competenties? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar noel@forta4u.nl t.a.v. Noël Verkooijen.

 

Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Noël Verkooijen, Management Assistente bij Forta4u. Telefoonnummer: 06-13117134 en/of noel@forta4u.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld