Afdelingssecretaresse (15-20 uur) / Standplaats Venlo 

Verdeeld over 5 dagen

Forta4u is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van een passende werkplek en daarnaast bieden wij coaching op de werkplek zelf.

 

Ter vervanging, tijdens de zwangerschap van onze huidige collega, zijn wij in Venlo per direct op zoek naar een afdelingssecretaresse.

Werkzaamheden: 

Als afdelingssecretaresse houd je je bezig met de dagelijkse gang van zaken op kantoor. Denk hierbij aan telefoon aannemen, licht administratief ondersteunend werk voor de coaches, agendabeheer van de directie, dossier opmaak, verlofregistratie, klanten ontvangst, maar ook boodschappen kantoor, lunch voorbereiden, planten water geven, voorraad beheren.

Specifieke functie-eisen: 

Opleiding in de richting van (V)MBO secretarieel, we hebben graag dat je representatief bent, de Nederlandse taal vaardig, in bezit van rijbewijs en auto en beschikbaar tussen 10u en 14u (in overleg).

Wij bieden: 

Ben jij op zoek naar een gevarieerde baan en minimaal beschikbaar per direct t/m oktober 2019, dan zoeken wij jou!

Wij bieden een fantastisch, gezellig en jong team waarbij je zelfstandig aan de slag gaat met marktconform salaris, € 1.700,- per maand op basis van 40 uur.

 

Heb je interesse en voldoe jij aan boven gestelde competenties? Stuur dan jouw CV én motivatiebrief vóór 25 februari naar anne@forta4u.nl t.a.v. Anne de Bree, HR Adviseur.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.