Forta4u Blog

blog 1 t/m 6 van in totaal 26 blogs.

30 januari 2018

Medewerker Finance & Control

Forta4u is gespecialiseerd in het trainen en begeleiden van mensen met een (grote) afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden begeleiding bij het vinden van een passende werkplek en daarnaast bieden wij coaching op de werkplek zelf. De coaches van Forta4u werken mee op de werkvloer om zo de optimale begeleiding te kunnen bieden, met als doel baanbehoud en verzelfstandiging.
Forta4u is een dynamisch bedrijf en kent een informele sfeer. Tevens zijn er bij Forta4u voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Lees meer »

12 september 2017

Van festivalbouwer naar assistent kok

Het verhaal van Jordy Schroën. In maart gestart als festivalbouwer in het festival traject en nu op contract als assistent kok bij kwartelemarkt 11.
Lees meer »

16 augustus 2017

Jobcoach (32 uur)/standplaats Venlo

Zoek je een leuke nieuwe uitdaging, team, werkomgeving en help je graag mensen een stap verder in hun ontwikkeling op het werk. Solliciteer dan naar onderstaande functie! Lees meer »

25 juli 2017

Deze week willen wij graag één van onze werkgevers onder de aandacht brengen.

Vandaag in de schijnwerpers: Brauer Groen Lees meer »

14 juli 2017

Even voorstellen...

Onze nieuwe collega Lotte stelt zichzelf graag aan u voor!
Lees meer »

21 juni 2017

Forta4u ‘Event Support’: Hard aan het werk op mooie festivals!

Voor zowel Venlo als Amsterdam is het festivalseizoen al een kleine maand bezig. Twéé enthousiaste groepen zijn samen begonnen op het ‘Groove Garden Festival’. De opbouw dag bestond uit het opzetten van een grote festivaltent die gebruikt werd als ‘Hardstyle stage’. Met 14 jongeren en 4 begeleiders was het hard zweten om alles op tijd af te hebben. Een mooie ervaring voor het team waarin een goede samenwerking en doorzettingsvermogen een vereiste was. Lees meer »